3-4 évesek (Mini Drama)

Színjátszás és Zenés Színház

 
rabbit

Órák ideje: Szombat 09:00 -  09:45

Helyszín
Tandíjak és időpontok
Regisztráció


Ebben a fiatal korban a gyermekeknek természetes a látszatkeltés. Képzelőerejükkel és játékokkal fedezik fel a körülöttük levő világot. Pantomim és mozgás segítségével történeteket és szereplőket fedezünk fel, melyekkel a gyerekek azonosulni tudnak. A képzelet és a fantázia segítségével egy varázslatos világot hozunk létre, ami telis-tele van vidámsággal! 
A drámaórák segítenek a gyerekeknek a magabiztosságuk erősítésében és nyelvtudásuk fejlesztésében. Történetek és zene használatával ösztönözzük a gyerekeket képzelőerejük fejlesztésére, valamint a könnyebb kifejezésmódra.

Mit kell hozni? A diákoknak kényelmes ruhát, illetve 'benti cipőt' javasolt viselni a foglalkozásokon.

Show time! A második szemeszter végén diákjaink egy évzáró színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részesévé válhatnak egy színes színpadi előadásnak, melyet színházi környezetben mutatnak be családjuknak és barátaiknak. Hisszük, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testreszabott, fontos szerepet az évzáró darabban.

Angol nyelvi követelmények: A diákoknak legalább erős közepes szintű angolt kell beszélniük, hogy boldoguljanak a szombati foglalkozásokon. Ha az Ön gyermekének nincs meg a megfelelő nyelvtudása, de szeretné, hogy tanulja a nyelvet, látogasson el partner angol nyelviskolánk honlapjára www.theworks.hu.


Klubokat valamint tantervi órákat is tudunk szervezni az ön gyermekének óvodájában. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért.

minidrama


 

Go to top