Klubok

A DramaWorks drámaklubokat szervez iskolák és óvodák részére. Elhozzuk intézményükbe a színház varázsát!

Amit nyújtunk:

workshop_teens
  • Anyanyelvi angoltanárok
  • Professzionális oktatók, akiknek szenvedélye a színház
  • A csoport igényeire és képességeire szabott órák, melyek kiegészítik az intézmény képzési programjait
  • Oktatóink gyakorlottak az angolt nem anyanyelvként beszélő diákok tanításában
  • Óráink során kezelni tudjuk a vegyes szintű nyelvtudással rendelkező csoportok igényeit

Drámaoktatás óvodáknak és iskoláknak
Szórakoztató drámajátékok és feladatok segítségével a tanulók fejlesztik önbizalmukat és nyelvi készségeiket. Történetmesélés és éneklés segítségével bátorítjuk diákjainkat képzeletük használatára és gondolataik jobb kifejezésére. Az oktató vezette improvizációk és szerepjátékok segítenek a gyerekek problémamegoldó képességének javításában és színészi adottságaik felfedezésében. Drámaklub foglalkozásaink kreatívak, és telis-tele vannak vidámsággal.

 

kindergartenAngol tanulás drámaszínház segítségével
Kreatív angolórákat kínálunk minden korosztálynak. A drámaszínház egy csodálatos eszköz a nyelvtanulásban. Történetek előadásával, szerep- és drámajátékok segítségével a tanulók új szavakat, kifejezéseket és nyelvtani fordulatokat tanulnak meg. Kreatív légkörben zajló óráink a nyelvtanulást élménnyé varázsolják. Életre keltjük az angol nyelvet!

 

rabbitA tanulók előadása
Tanulóink számára felejthetetlen élményt jelent a szemeszter végi show, ahol a szülők és barátok részére bemutatott színházi előadásban vesznek részt. Figyelmet fordítunk arra, hogy olyan darab kerüljön előadásra, amelyhez a diákjaink kötődnek, melyben örömmel vesznek részt.

 

Mikor?
Klubot szeretnének tartani a tanórákat követően vagy a tanítási idő alatt? Alkalmazkodunk a tanrendjükhöz és igényeikhez.

 
További információ

Kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részleteket illetően.

 

Go to top