Workshopok

workshops_copy

Előadás workshopok
Minden darabunkhoz workshop is kapcsolódik. A workshopok célja, hogy az előadások tartalmának és szókincsének jobb rögzülését elősegítsék. Drámajátékok használatával segítünk jobban megismerni a darabok történetét és a szereplők karakterét, miközben kreatív környezetet teremtünk az angol nyelv gyakorlására.


Tematikus workshopok

A DramaWorks tematikus workshopokat nyújt minden korosztály számára. Történetmesélésen keresztül a workshopok egy tantervi vagy azon kívüli témakör alapos bemutatásával és feldolgozásával foglalkoznak. Vállaljuk a tantervük adott témaköréhez igazodó, egyéni workshopok kidolgozását. Vegyék fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk önöket, hogy milyen workshopok igazodnak leginkább tanulóik igényéhez.


Heti workshopok

A DramaWorks vállalja iskoláknál rendszeres drámaórák megtartását. Az órák keretében a tanulók szakavatott képzésben részesülnek drámaszínház, színpadi mozgás és zenés színház témakörökben. A tanulók számára felejthetetlen élményt jelent az év végi színpadi előadás. Tanítás utáni klubfoglalkozásokat, tanterven kívüli órákat kínálunk az óvodástól a középiskolás korosztályig.


Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részleteket illetően.

 

Go to top