Adatvédelmi szabályzat

DramaWorks Theatre Company
adatvédelmi szabályzata

Készült az Európai Unió 2016/679 számú adatvédelmi rendelkezésével (GDPR) összhangban.

 

A DramaWorks megérti, hogy ügyfeleit érdekli személyes adataik felhasználása és tárolása. Nagyra értékeljük, hogy Önök ránk bízzák, hogy ezt gondosan és felelősséggel, összhangban az EU adatvédelmi rendelkezésével (GDPR) tegyük. Azért alkottuk meg ezt az adatvédelmi szabályzatot, hogy bemutathassuk elkötelezettségünket ügyfeleink és tanulóink személyes adatainak védelme iránt. A szolgáltatásaink iránti érdeklődés és az azokra történő beiratkozás alkalmával kérni fogjuk adatvédelmi szabályzatunk elfogadását.

AZ ÁLTALUNK KEZELT SZEMÉLYES ADATOK

Személyes információt rögzíthetünk Önről és gyermekéről (amennyiben Ön azt rendelkezésünkre bocsátja), ha Ön
-    telefonál nekünk
-    e-mailt küld nekünk
-    kapcsolatba lép velünk a Facebookon
-    beiratkozik tanfolyamainkra

Ügyfeleinkről és gyermekeikről a következő adatokat rögzíthetjük:
a)    teljes név
b)    postai cím (azoktól kérjük, akik banki átutalással fizetnek)
c)    e-mail cím
d)    telefonszám
e)    születési idő
f)    sajátos igények és vonatkozó orvosi információ
g)    kiegészítő információ (diétaigény, egyéb preferenciák és különleges követelmények)

HOGYAN HASZNÁLJUK EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?

Azért gyűjtjük a személyes információkat, hogy
-    tájékoztathassuk Önt az Ön vagy gyermeke tanfolyamáról
-    tanfolyamainkon gondoskodhassunk az Ön és gyermeke egészségvédelméről és biztonságáról
-    könyvelhessük befizetéseiket és számláikat

További egyetértésükkel

Marketing célból

Az Ön egyetértésével felkerülhet címjegyzékünkre, hogy tájékoztathassuk jövőbeli tanfolyamainkról, táborainkról és szereplőválogatásainkról. Önnek joga van bármikor leiratkozni címlistánkról egy „Leiratkozás” tárgyú e-maillel.


Fényképek és videók
-    Az Ön egyetértésével készítünk fényképeket és videókat a tanórákon és az előadásokon a szülők és a tanulók számára.
-    Az Ön egyetértésével ezeket a fényképeket kitehetjük honlapunkra, Facebook oldalunkra, hirdetéseinkbe és más vonatkozó honlapokra marketing célból.
-    Az Ön egyetértésével a fényképeket közöljük kiadványainkban, plakátokon tanfolyamaink hirdetése céljából.
-    Önnek joga van bármikor töröltetni a fényképeket.

Adatmegőrzés

Adatait megőrizzük, amíg Ön vagy gyermeke valamelyik tanfolyamunk beiratkozott tanulója és utána 3 éven keresztül. Amennyiben Ön feliratkozik címjegyzékünkre, addig megtartjuk emailcímét, míg nem kéri címének törlését „Leiratkozás” tárgyú e-mailjével.

AZ ÖN JOGAI

Az Önről általunk tárolt információhoz történő hozzáférés joga

Önnek joga van megismerni, hogy milyen információt tartunk nyilván Önről.
Kapcsolatba léphet velünk és lekérheti, milyen adataink vannak Önről, miért tároljuk ezt az információt, ki férhet hozzá és honnan szereztük ezeket az adatokat. A legtöbb esetben Ön kérhet másolatot az Önről tárolt információkról. Mihelyt megkaptuk kérését, 30 napon belül válaszolunk.

Az általunk Önről tárolt információ helyesbítésének és frissítésének joga

Önnek joga van módosítani és frissíteni az Önre vonatkozó információkat, ha az Önről nyilvántartott adatok elavultak, nem teljes körűek vagy helytelenek. Az Ön tájékoztatása alapján biztosítjuk Önt adatainak frissítéséről.

Az Önre vonatkozó információ töröltetésének joga

Ha Ön úgy érzi, a továbbiakban ne használjuk az Ön adatait, vagy ha szabálytalanul használjuk azokat, Ön kérheti adatainak törlését. Amennyiben Öntől erre vonatkozó kérést kapunk, tájékoztatni fogjuk Önt adatainak törléséről vagy közöljük annak okát, hogy miért nem tudjuk a törlést végrehajtani.

A direkt marketing célú megkeresések letiltásának joga

Önnek joga van azt kérni, hogy többé ne keressük meg Önt közvetlenül ajánlatokkal. Ezeken az e-maileken van alul egy szöveg a leiratkozásról: Ön leiratkozhat egy „Leiratkozás” tárgyú e-mail elküldésével.

EGYETÉRTÉS

Azokban az esetekben, amikor az Ön egyetértésére van szükségünk az Önről szóló információk kezeléséhez, kérni fogjuk pozitív megerősítését (azaz egy négyzetbe tett jelet vagy elérhetőségének beírását a megfelelő helyre). Azáltal, hogy Ön aktívan megadja nekünk egyetértését, egyúttal azt is közli, hogy tudatában van annak, milyen személyes információt fogunk Önről kezelni, milyen céllal, hogyan használjuk ezeket az adatokat, meddig fogjuk azokat megőrizni, ki tud azokhoz hozzáférni, és milyen jogai vannak Önnek mint az adatok alanyának, továbbá hogy Ön elolvasta és megértette adatvédelmi szabályzatunkat.

AZ ÖN ADATAINAK MEGOSZTÁSA

Az Ön vagy gyermeke személyes adatait nem osztjuk meg senkivel anélkül, hogy Ön ehhez kifejezett egyetértését ne adná. Az adatokat sohasem fogjuk közreadni, bér beadni, azokkal kereskedni vagy azokat harmadik fél részére értékesíteni.

AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

Ezt az adatvédelmi szabályzatot időről-időre átdolgozhatjuk. Ön alkalmanként ellenőrizze, tudatában van-e a legfrissebb érvényes verziónak, amikor csak megtekinti honlapunkat.

Go to top