Csapatunk

 

Faye Bradbrook

Faye Bradbrook, iskolavezető és oktató

Faye Bradbrook 2008-ban alapította a DramaWorks Színházi Iskolát. Faye, aki Angliából költözött 2006-ban Budapestre, színészi és táncosi képesítését a YEM Theatre School, Hampshire U.K. képzésén szerezte. Dráma- és tánctanári diplomáit a London College of Music, Thames Valley University valamint a Professionla Teachers of Dance képzések keretében szerzete. Faye képesített angol-nyelvtanár.

2001-ben alapította a 'Little Dragon Theatre Company' társulatot, amelyben számos gyermek történetet írt és adott elő, hallgatóságát bevonva a törtnet mesélésébe. Miután Budapestre költözött, továbbra is gyermekekkel foglalkozott mint dráma és angoltanár. „Meggyőződésem, hogy a képzelet a legcsodálatosabb oktatási eszköz, különösen gyermekek tanítása során."

Faye a mai napig aktív színpadi és előadói tevékenységet folytat. Az „Egli az utolsó pogány" című animációs film angol változatában Ő adta Gunhild királynő hangját, színpadi szerepei között a legutóbbiak Flicer a 'Three little pigs'-ben, Henrietta az 'I am not a robot'-ban, és Sarah a 'Clone alone'-ban voltak.
 

Sloan 90x118

Sloan Thompson, Dráma és musical darabok oktatója

Sloan Thompson színművész és rendező már a harmadik tanévet tölti a DramaWorksnél. Az Észak-Karolinai Színművészeti Egyetem drámatagozatán végzett. A szombati drámaiskola, a professzionális diák- és felnőtt színjátszó tanfolyamok vezető tanára. Munkája során a DramaWorksnél 10 előadást (prózait és musicalt) rendezett. (Honlapunkon megtekinthetők a képgalériában Sloan produkciói.) Már izgatottan várja a 2018-as tavaszi szemesztert.

Amióta az eszét tudja, Sloan játszik, énekel és táncol. Legutóbb Eulalie Shinn szerepét játszotta Meredith Wilson „The Music Man” című darabjában, és ő alakította Matildét Wash Westmoreland legújabb filmjében, a Colette-ben. Színésznőként Sloan képes arra, hogy átadja a színház- és a filmművészet terén szerzett értékes ismereteit és gyakorlati tapasztalatait a különböző korú tanítványainak.

Színházi munkája mellett Sloan 2014 óta angoltanárként is dolgozik a budapesti III. kerületi Krúdy Gyula Álatalános Iskolában. A Krúdyban szerzett gyakorlatot a különböző korú tanulók beszédkészségének fejlesztésében.

 

Lori BaldwinLori Baldwin, Dráma oktató

Lori 2011-ben fejezte be tanulmányait a Chapel Hill-i University of North Carolina Előadóművészet és Nemzetközi tanulmányok szakán. Ezt követően Nemzetközi Előadóművészeti Kutatásból szerzett mesteri fokozatot, miközben a Warwicki, Amsterdami és Belgrádi Egyetemeken tanult. 2013 decemberében végzett, és 2014 januárjában költözött Budapestre, hogy a DramaWorks-szel dolgozzon, és más művészi projektekben vegyen részt.

Lori Budapesten is folytatja művészi pályáját, és munkatársaival karöltve egy új projekt fejlesztésén dolgozik. Elindítottak egy “Still Untitled” nevű előadói csoportot, és jelenleg egy improvizációs darabon dolgoznak, melynek címe: Bestiario. Emellett légtáncos és páros akrobatika téren végez képzéseket.

Lori az USA-ban, Spanyolországban, Szerbiában, Hollandiában és Magyarországon is tartott workshopokat dráma- és imporvizációs technikák témakörében. Egyéni és társas produkciókban is fellépett, de inkább az utóbbiban rejlő kreativitást kedveli. Vallja, hogy a művészet fontos szerepet játszik gyerekek és felnőttek oktatásában egyaránt, valamint hogy mindenkiben ott bujkál a kreativitás.

 

Christine Szarko 75x104 websiteChristine Szarko, Dráma és musical darabok oktatója

Christine örömmel csatlakozott 2017 szeptemberében a DramaWorks csapatához. Szenvedélyes színjátszóként mélyen hisz a művészetek értékében. Christine egész fiatalon kezdett táncolni és szerepelni, majd hivatásszerűen előadóművészként és koreográfusként folytatta munkáját a modern táncművészet terén. Később revüelőadások producereként és társulatok művészeti vezetőjeként alkotott maradandót, majd vezetőtanárként és zsűritagként vett részt különböző produkciókban.

Két diplomát szerzett Vancouverben és New York-ban modern tánc- és előadóművészetből. Ugyancsak két oklevele van kertészetből, illetve tájtervezésből. Elvégre erről szól az élet: mindig érdemes valami újat tanulni. Jelenleg Christine Budapesten lakik, aktív film- és reklámszereplő, valamint tanár.

 

Scott Alexander Young - Proof 150x191Scott Alexander Young, Színészet- és Filmszínészet-oktató

Scott, aki a 40-es éveiben tért vissza a színjátszáshoz, jelenleg a Boland & Reeve ügynökség által világszerte képviselt keresett karakterszínész. 2017-ben például 7 filmben ill. tévéjátékban is szerepelt, megelevenítve a karakterek széles skáláját egy orosz titkosügynöktől a ’Vörös veréb’-ben egészen a Királyi Tengerészet drabális szakácsáig ’A Terror’-ban. Ő játszotta a főszerepet, Hal B. Wallist a hollywoodi Curtiz-produkcióban és az erre épülő filmsorozatban  az 1942-es klasszikus Casablanca díszletei között. Tanárként Scott ismeri a jó mentorok fontosságát. Végtére is csak a rossz kezdés tartotta őt vissza a szakmától, míg érett színésszé nem vált. Magánóráit az egyes diákok igényeihez igazítja, mindig nagy hangsúlyt helyezve a bátorításra és a tehetséggondozásra.

 

Go to top