Szórakoztató dráma játékok és feladatok segítségével a diákok fejlesztik előadói és vokális képességeiket. Csoportos improvizációk és szerepjátékok során a gyerekek megtanulnak egymásra figyelni és csapatban dolgozni. A tanulókat bátorítjuk képzeletük használatára és gondolataik kifejezésére. Mindezek nagyban segítik a gyerekek önbizalmának, kommunikációs és nyelvi készségeiknek fejlesztését.

A diákok számára élményt jelent a sokféle vers és próza megtanulása. Ezen a szinten elkezdik megtanulni a különböző jellemek és érzések szemléltetését. A mimikát, a színpadi mozgást és kifejezési módot egyaránt felhasználjuk ahhoz, hogy az érzelmek és helyzetek sokféleségét felfedezve életre keltsük az írott szövegeket.

Zenés színházunkban a gyerekek szeretik, mikor különböző musical énekeket énekelnek. Mindamellett, hogy fejlődik az énektechnikájuk, megtanulják, hogyan jelenítsenek meg egy karaktert érzelmek, mozgás és koreográfia által.

Show Time! A második szemeszter végén a diákok egy évzáró zenés színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részeseivé válhatnak egy színes színpadi előadásnak melyet színházi környezetben mutathatnak be családjuknak és barátaiknak. Hiszünk benne, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testre szabott, fontos szerepet az évzáró darabban.

IDŐPONT: 16:30 – 18:00
CSÜTÖRTÖKI, BUDAI HELYSZÍN: Szeptemberben: ODU Közösségi Tér, Budapest, Krisztina körút 15. 1122  - MAP

DÁTUMOK:
ELSŐ ÓRA: 2021. szeptember 16.
UTOLSÓ ÓRA: 2022. január 27.
BEMUTATÓ ÓRA: 2021. november 18.
SZÜNETEK: október 28., december 16., december 23., december 30.

TANDÍJ: 85 000 HUF
(arányos alapon számítva)
JELENTKEZÉS