A kisgyermekek még rendelkeznek a „hinni tudással". Drámajátékok, szerepjátékok, versek és énekek segítségével bátorítjuk őket képzeletük használatára. Szórakoztató dráma foglalkozásaink során segítjük diákjainkat önbizalmuk erősítésében, kommunikációs és nyelvi készségeik fejlesztésében. Az oktatók által vezetett improvizációk révén megtanulnak csapatban dolgozni és odafigyelni egymásra.

A Zenés Színházi foglakozásokon a diákok ismert illetve új dalok tanulásával, szórakozva fejlesztik zenei képességeiket.

Intenzíven használjuk a mimikát és a mozgást a karakterek és a történetek megismertetéséhez és megszerettetéséhez. A képzelőerő segítségével egy vidámsággal teli varázslatos világot teremtünk óráinkon.

Show Time! A második félév végén a diákok egy látványos, évzáró színházi előadásban vesznek részt. A gyerekek számára nagyszerű élményt jelent az, hogy részeseivé válhatnak egy színes színpadi előadásnak melyet színházi környezetben mutathatnak be családjuknak és barátaiknak. Hiszünk benne, hogy minden diákunk különleges tehetséggel rendelkezik, így mindenki számára találunk egy testre szabott, fontos szerepet az évzáró darabban!

IDŐPONT: 10:00 – 11:00 SZOMBATONKÉNT
SZOMBATI, PESTI HELYSZÍN: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, József Attila tér 4. Budapest - MAP

DÁTUMOK:
ELSŐ ÓRA: 2021. szeptember 11.
UTOLSÓ ÓRA: 2022. január 29.
BEMUTATÓ ÓRA: 2021. november 11.
SZÜNETEK: október 23., október 30., december 18., december 25., január 1.

TANDÍJ: 56 000 HUF
(arányos alapon számítva)
JELENTKEZÉS