DW masks colour 2020Rajztábla 1-100 

 

 


Üdvözöljük a DramaWorks honlapján!

A DramaWorks drámaoktatással és képzéssel foglalkozó angol nyelvű színházi iskola, mely budapesti helyszíneken biztosít lehetőséget színészi és zenés színházi képességek fejlesztésére minden korosztály számára. Angol nyelvű óráinkat képzett oktatók tartják, akiknek szenvedélyük a színház.

A DramaWorks iskolai programja a színházi élmények széles választékát kínálja iskolák és óvodák számára. A workshopoktól a rendszeres drámafoglalkozásokon át a színházi előadásokig számos lehetőséget nyújtunk a dráma világának megjelenítésére iskolájuk tantervében, ezzel színesítve oktatási programjukat. Az angol nyelvű drámaórák révén kreatív nyelvtanulási lehetőséget teremtünk, mely segít életre kelteni az angol nyelvet.


Drámaórák

Classes and WorkshopsAkciódús óráinkat képzett anyanyelvi angoltanárok tartják. Úgy véljük, mindenki különleges adottságokkal rendelkezik! Mindig van egy különleges szerep mindenki számára, amit eljátszhat. Dráma- és zenés színház-órákat nyújtunk minden korosztálynak és minden szinten.

 
DramaWorks ajánlatai:
- Színjátszó iskola 3-18 éves korig
- Iskola utáni drámaklubok és szombati workshopok
- Ének- és színjátszó magánórák
- Angolórák
- Kurzusok felnőtt és idősebb diákok számára
- Hobbi és profi szintű felkészítés
- Kapcsolat casting ügynökségekkel

Iskoláknak

Workshops for SchoolsA DramaWorks a képzelőerőt a tanulás kiváló eszközének tartja. Minden workshopunkat képzett, profi tanárok vezetik. Lehetőséget nyújtunk a diákoknak anyanyelvi angoltanárokkal dolgozni együtt, elkészíteni egy előadást a szülőknek, és kiegészíteni az iskolai tanulmányokat.

 
Ajánlatunk:
- Drámaklubok és workshopok
- Tantervi órák
- Zenés színház- és drámaórák
- Angolórák
- Helyettesítés
- Angolnyelvű előadások

 

Go to top